Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

May\June 2011 Q7

Posted by Darkling 
Announcements Last Post
Announcement myUnisa availability 21 to 24 March 2019 03/25/2019 12:25PM
Announcement SoC Curricula 09/30/2017 01:08PM
Announcement Demarcation or scoping of examinations and assessment 02/13/2017 07:59AM
Announcement School of Computing Short Learning Programmes 11/24/2014 08:37AM
Announcement Unisa contact information 07/28/2011 01:28PM
avatar May\June 2011 Q7
June 02, 2012 08:16AM
Phillip = (50 + 5 + 4) x 450 = 59 x 450 = 26550
Albert = (50 + 5) x 500 = 55 x 500 = 27500
Mpho = ((50/8) x 5) x 380) = 11875
Daphney = 50 x 200 = 10000
Faith = ((50/8) x 5) x 250) = 7812.5
Donald = 5 x 300 = 1500
Overhead = 50 x 300 = 15000

Total = 100237.5
Re: May\June 2011 Q7
June 04, 2012 07:04PM
I think there might be a mistake here...

The cost given in the question is only an HOURLY COST.. whereas we need to work out the DAILY COST and then multiply that by the amount of days..

E.g.
PHILLIP: 59 days X 3600 (hourly cost of R450 X 8hrs a day) = 212 400
MPHO: 50 days X 1900 (hourly cost of R380 X 5hrs a day) = 95 000

What do you think?
Re: May\June 2011 Q7
June 04, 2012 07:06PM
With the above method of calculation, I get a total cost of R1106100
Re: May\June 2011 Q7
June 04, 2012 07:08PM
Correction: Total cost = 1101900
avatar Re: May\June 2011 Q7
June 04, 2012 07:15PM
You are right Leron.
It was a bit confusing because they mention overhead per day but the rest per hour.

So yes we should read carefully.

Thanks for pointing that out.

Regards
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login